Quan passegem pel camp o pel jardí ens creuem amb multitud d’animals i plantes als quals no prestem atenció per considerar-los insignificants, els mirem sense veure’ls, els trepitgem sense adonar-nos-en, ignorants de l’enorme bellesa d’aquests essers petits i els milers d’anys d’especialització i adaptació al medi de la seua morfologia. Aquest blog intentarà mostrar eixe món i donar a conèixer alguns dels seus secrets.

divendres, 22 de desembre de 2017

Bon NadalS’acaba 2017, l’any que més evident s’ha fet el canvi climàtic amb incendis dramàtics, sequeres amenaçants i riuades destructives, mentre els humans continuem sense reduir les emissions de gasos d’efecte hivernacle que ha fet pujar la temperatura global 1.1 graus en 2016, la major pujada de la història de la humanitat que ha accelerat el desgel dels glaciars, com l’Àrtic, i provocat fenòmens meteorològics extrems.

Encara som a temps de pal·liar els efectes nocius del canvi climàtic si els ciutadans som capaços de forçar la utilització d’energies renovables, i aconseguir l’eficiència energètica que, a més de prescindir de combustibles contaminants, abaratirà l’electricitat i generarà llocs de treball.  

Que passeu un BON NADAL i que gaudiu d’un pròsper i ecològic 2018

1 comentari:

  1. Tan de bó, Manel, l'any nou vingui amb bones propostes ecologiques.
    Et desitjo un BON NADAL i un FELIÇ ANY NOU!!
    Petonets.

    ResponSuprimeix

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...