Quan passegem pel camp o pel jardí ens creuem amb multitud d’animals i plantes als quals no prestem atenció per considerar-los insignificants, els mirem sense veure’ls, els trepitgem sense adonar-nos-en, ignorants de l’enorme bellesa d’aquests essers petits i els milers d’anys d’especialització i adaptació al medi de la seua morfologia. Aquest blog intentarà mostrar eixe món i donar a conèixer alguns dels seus secrets.

dilluns, 21 de febrer del 2011

Menuda Natura premi en la categoria Mediambiental als 2ns Premis Blocs 2009-10 de les Comarques Centrals del País Valencià

Menuda Natura premi en la categoria Mediambiental als 2ns Premis Blocs 2009-10 de les Comarques Centrals del País Valencià, lliurat dissabte passat a l'Alcúdia de Crespins.


Si als jocs florals el guardó és la flor natural, El Penjoll ha decidit que, per als blocaires el guardó siga el bloc natural, sort que l'han reduït de grandària. 

Gràcies a El Penjoll Art de Paraula i a l'Associació Eco-Cultural La Garrofera per tindre la idea convocar aquests premis que animen a fer coses en aquest món virtual que tantes possibilitats té; gràcies al jurat que s'ha fixat en aquest bloc malgrat la seua joventut (només té quatre mesos) i gràcies als que heu votat per ell o simplement ens visiteu de tant en tant per gaudir de les petites meravelles que la natura amaga en formes diminutes i aquest bloc pretén mostrar fent-les visibles per als humans.

4 comentaris:

  1. Objectiu clar, rigor en el treball i gust pel que fas, eixes són les raons per les quals has obtingut el premi, no creus?

    ResponElimina
  2. Lo dit: felicitacions pel premi, i llarga vida a un blog que fa goig visitar. Salut!

    ResponElimina
  3. Aprofite que li han donat el premi, per a fer-li arribar a Manel les meues felicitacions i la meua admiració per un treball ben fet en tots els sentits; científic, artististic i divulgatiu.
    !!Enhorabona!!

    ResponElimina
  4. Enhorabona per la gran tasca que estàs realitzant. Un premi molt merescut.

    ResponElimina

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...