Quan passegem pel camp o pel jardí ens creuem amb multitud d’animals i plantes als quals no prestem atenció per considerar-los insignificants, els mirem sense veure’ls, els trepitgem sense adonar-nos-en, ignorants de l’enorme bellesa d’aquests essers petits i els milers d’anys d’especialització i adaptació al medi de la seua morfologia. Aquest blog intentarà mostrar eixe món i donar a conèixer alguns dels seus secrets.

dilluns, 12 d’octubre del 2015

Avís per als boletaires o pebrassers

SI US PLAU, LLEGIU ATENTAMENT AQUESTA PÀGINA. NO FER CAS D'AQUESTA ADVERTÈNCIA POT CONDUIR A DISMINUIR LA VOSTRA QUALITAT DE VIDA O A LA PÈRDUA DE LA VOSTRA VIDA.

Els articles d’aquest web tenen només una finalitat informativa i poden contenir errors o incorreccions. No intenteu identificar bolets només amb aquesta informació. Com que pot ser molt difícil distingir entre bolets comestibles i verinosos, només la gent amb experiència i els especialistes ho haurien de fer. Colliu només els bolets que reconegueu perfectament ja que, malauradament, cada any es produeixen intoxicacions per haver menjat bolets verinosos, algunes de les quals mortals.

Cap persona relacionada amb Menuda Natura pot ser responsable del resultat o de les conseqüències de qualsevol intent d'utilitzar la informació o desinformació que s'ofereix en aquest web. Per tant, qualsevol ús que feu de la informació continguda en qualsevol article de temes de bolets serà responsabilitat única i exclusiva del lector.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...